Beoordelingen van Sushi-Sushi Dordrecht

Recente recensies

5.0
Martin
1 augustus 2022

Zoals altijd geweldig goede sushi en sashimi. We bestellen hier al jaren en elke keer is het TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
25 juli 2022

Een mooie keus uit de diverse soorten mogelijk, en allemaal van topkwaliteit. Deze keer de Tempura Soft Shell genomen, een combi van de pittige smaak van de Tempura Ebi met de zachte smaak van avocado. Kregen deze keer een proefsetje met Crispy Zalm met uien. Zeker voor de liefhebber van Indisch eten een aanrader - staat alleen nog niet op de menukaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
24 juli 2022

Altijd weer genieten. De lekkerste sushi van Dordt!

R
19 juli 2022

Heerlijk verse ingrediënten! Echt waar voor je geld. En een buiten gewoon vriendelijke man ondanks de warmte! Echt een aanrader.

Rob
17 juli 2022

Wij hebben met enige regelmatig sushi van jullie. En dit keer was het toch echt een stuk minder dan wat we gewend zijn. Sushi was ook niet koud en had een bijsmaak. Jammer!

Christine
9 juli 2022

Heerlijk en lieve mensen!

R Engels
2 juli 2022

Top tent heerlijk eten. En super leuk personeel

Marjolein
28 juni 2022

Zo lekker weer! De sushi, de edamame, se zoetzure komkommer, de bubbletea! En binnen een halfuurtje bezorgd. Top!

Melanie
24 juni 2022

Snel, lekker als altijd. Sushi die echt vers gemaakt wordt.

Cees
20 juni 2022

Weer keurig op tijd geleverd. De sushi smaakte weer fantastisch, de rijst was van de juiste structuur en de vullingen vers.

Gabriela
19 juni 2022

De lekkerste Sushi en Pokébowls, altijd super vers, met zorg ingepakt en snel geleverd. De mensen zijn super attent en vriendelijk! Service with a smile :) Mijn complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
17 juni 2022

Sushi roll viel wat uit elkaar en de ebi handroll zat alleen ebi en in een wat pittigere saus wat ik niet wist omdat dat niet op de site stond

Deborah
12 juni 2022
Mirjam
1 juni 2022

Altijd lekker en super vers en met zorg bereid. Zeer klantvriendelijke eigenaars/personeel

Arjan
28 mei 2022

Zoals altijd heerlijke sushi!!

Marcel Vlasblom
21 mei 2022

De beste sushibowl van Dordrecht!!!

Martine
18 mei 2022

De lekkerste sushi van Dordrecht en hele goede service!

Jaspar
14 mei 2022
Sjoukje Boonstra
14 mei 2022
Simon To
4 mei 2022

Super! Heerlijke Sushi en op tijd geleverd.

Ilona
3 mei 2022

De pokebowl is zo lekker echt de beste

Melanie
29 april 2022

Hier geen vooraf gemaakte sushi, echt vers bereid en dat proef je. Heerlijk! Snelle bezorging.

Sushilover
23 april 2022

Echt de beste sushi van Dordrecht! Super snel bezorgd, heerlijk gesmuld. Love it

Willemien Hopma
21 april 2022

Het was weer zó lekker ! Alleen vraag ik me af waarom er op de verpakking van de yakitori alleen staat hoe je die kan verwarmen in de magnetron ? Ik heb geen magnetron. Ik zou graag een uitgebreidere uitleg willen lezen. Bijvoorbeeld hoe je het opwarmt in de oven, koekenpan, grill of airfryer.

Reactie van Sushi-Sushi

Beste Willemien, Als u geen magnetron heeft, is het beste de yakitori op een bord te zetten en in de oven te laten opwarmen. De yakitori zijn reeds gegrild en gaar, u hoeft enkel op te warmen. Alsnog bedankt voor uw zeer positieve beoordeling.

Jolanda
18 april 2022

Sushi was heerlijk en ook heerlijk vers. Keurig op tijd bezorgd ook. Beste sushi in de omgeving ook.

Marcel
14 april 2022

Beste Pokebowls van Dordrecht!!

Mika van den Berg
8 april 2022

Beste sushi die ik ooit op heb

Ilona
3 april 2022

De pokebowl die ik hier neem is verrukkelijk, precies goed! Hopelijk kunnen we snel de Bubble tea er ook bij bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
28 maart 2022

Beste sushi in Dordrecht, kwaliteit blijft uitstekend en bezorging ook! Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
27 maart 2022

Kwaliteit was weer uitstekend en keurig op tijd bezorgd. Kortom: aanrader

Jacqie
26 maart 2022

Het was weer heerlijk! Top zaak

Ronald Vijsma
25 maart 2022

super lekker en vers

Daphne de Vries
21 maart 2022

We bestellen al jaren standaard bij een andere sushi tent, maar per toeval 1x bij sushi-sushi besteld en dat zijn we daarna blijven doen. Lekkere sushi en goede kwaliteit vis. Bedankt voor het extraatje, we waren zeer verrast. Heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
13 maart 2022

Altijd top! Beste sushi in Dordrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
13 maart 2022

De sushi was te snel klaargemaakt, de sashimi tonijn veel te dik gesneden en niet netjes schoongemaakt. Niet de kwaliteit die ik normaal gewend ben. Ik betaal graag wat meer voor goed eten alleen dit keer was de prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Arjan
5 maart 2022

Zoals altijd hele goede sushi en perfecte service!

Olga van der Pols
3 maart 2022
Paulynie van der Laan
3 maart 2022

Bestelling op tijd bezorgd, sushi porties waren goed, sushi was vers, smaakte goed. Ik zou Sushi-Sushi echt aanbevelen.

Jacq
22 februari 2022

De beste sushi van de Drechtsteden! Je proeft dat het vers is gemaakt met verse vis, ook nog eens hele snelle bezorging. Top zaak met heel vriendelijke/lieve mensen. Als je sushi wilt eten , moet je gewoon hier bestellen. Aanrader van een vast klant en sushi liefhebber

Gabriela
20 februari 2022

De lekkerste sushi van Nederland, alles was verrukkelijk. Ik blijf mijn sushi bestelen bij Sushi-Sushi.

Shir
15 februari 2022

Heerlijk verse producten en personeel is heel vriendelijk.

Truus
6 februari 2022

Alle verschillende smaken waren weer om can te smullen. Genoten. We kregen een kleine rol met avocado extra, mmm wat een verwennerij.

Erwin
5 februari 2022

Zoals altijd top, deze keer ook weer “extra” top! Uitstekend eten, heerlijk vers en snel bezorgd!

Trude
30 januari 2022

Sushi was lekker. Sashimi tonijn had weinig smaak. Sashimi zalm was lekker. Koolgroente was droog.

Jacqie
29 januari 2022

De beste van de Drechtsteden! Altijd super vers en snelle bezorging. Een echte aanrader.

Daphne
25 januari 2022

Hele lekkere sushi, alles smaakte vers!

Jolanda
24 januari 2022

Sushi was heerlijk en zag er perfect uit! Ook exact op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
23 januari 2022

Overheerlijke pokebowl, samen met schaal sushi. Vers, smaakvol, genieten!!

Anoniem
16 januari 2022

Hele snelle bezorging, vriendelijke bezorger, eten is erg lekker. Goede temperatuur!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. van de Peppel
10 januari 2022

Heerlijke sushi en sashimi, vers bereid waar je bij staat, al jaren ons favoriete adres in Dordt voor Japanse gerechten!

Marcel Vlasblom
5 januari 2022

Met voorsprong de beste Sushibowls van Dordrecht! Goede samenstelling, juiste temperatuur, verse groenten en mooi rijp fruit, kortom top!

Richard Griët
2 januari 2021
Tessa
1 januari 2021
Elisabeth Verheus
1 januari 2021

Alleen de wasabi vond ik niet zo sterk. Alsof dat verdund was. Voor de rest heerlijk, alles vers en goed.

Bertine Veenhuizen
1 januari 2021
Jelle Visser
27 december 2021

Altijd vers en topkwaliteit. Bezorging is snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
25 december 2021

Zalig gegeten van de sushi, we kregen nog wat extra, zo lief! De tonijn die ze gebruiken is heerlijk vers. Genoten wederom.

Kris Kok
24 december 2021

Helemaal super!

Amy
19 december 2021

Heerlijk. We hadden op tijd besteld en gevraagd of het er om 17:15 kon zijn. Het was keurig op tijd. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
5 december 2021

Het was wederom heerlijk, de mensen daar zijn persoonlijk en vriendelijk en maken zalige sushi. Altijd een feestje als we dat eten❤️

Ishja
28 november 2021
D Van Mourik
28 november 2021

Het was erg lekker, precies op tijd en erg aardig personeel. Alles wat knapperig moest zijn was nog lekker knapperig. Daar hou ik van 😁

Erwin
25 november 2021

Als altijd op alle fronten: Uitstekend!

Truus
21 november 2021

Heerlijk gegeten en we kregen er nog een rol extra bij. De lekkerste sushi ❤️

Ilse
21 november 2021

Zoals altijd weer top! Zowel het eten (sushi, pokebowls, en warme gerechten) als de service en de bezorging.

Cathri
14 november 2021

Heerlijk! Het is wel heel erg duur maar wel goede kwaliteit! En snelle service

Corine
12 november 2021

Opnieuw weer overheerlijk! Goede kwaliteit.

Marjolein Jonkheer
9 november 2021

Zoals altijd: overheerlijke sushi en pokebowl. Ruim binnen de tijd bezorgd!

Anne Ruth
7 november 2021

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten! Echt aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
3 november 2021

Naast verslaafd aan de Suhi zijn we nu ook verslaafd aan de Poke Bowls, super lekker!! Heerlijke vis en mooie andere ingrediënten en smaak helemaal in balans, top!! :-)

Danny
31 oktober 2021

Goede sushi met veel saus waardoor de sojasaus en wasabi bijna niet nodig is. Goede verhouding van vis en andere ingrediënten. Wel grote stukken: sommige porties hadden wat ons betreft wat kleiner gemogen. De kleefrijst was niet optimaal waardoor de porties wat te makkelijk uiteen vielen. Kleinigheden want de smaak was prima. Goed verzorgde schaal met een mooie presentatie en een scheiding tussen de verschillende soorten. Wij kregen een doosje extra als cadeau en dat was een leuke attentie. Met meer keuze in vissoorten worden het 5 sterren; we komen zeker terug.

Jacqie
27 oktober 2021

Top zaak. De lekkerste/verste van dordt en omstreken

Jeff
24 oktober 2021

Kwalitatief goede ingrediënten en hierdoor erg lekkere sushi. Ook kundige bereidingswijze.

Kim
16 oktober 2021

Altijd fantastische verse lekkere sushi. Wij bestellen hier altijd en zijn altijd erg tevreden. Als we bestellen met visite krijgen we ook terug dat dit de lekkerste is.

Marjolein Jonkheer
12 oktober 2021

Het was weer overheerlijk en zeer snel bezorgd!

Sushi maniac 078
10 oktober 2021
TSK
9 oktober 2021

Erg lekker, op tijd thuis bezorgd en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Marcel Vlasblom
9 oktober 2021

Beste Sushi Bowls van Dordrecht!!

Regina
8 oktober 2021

Top service en super lekker!

Wil
2 oktober 2021

Hele snelle bezorging, zelfs een half uur sneller dan verwacht. Goed om te weten is dat in de verpakking blijkbaar toch standaard soya en wasabi aanwezig is. De sushi was prima, niet de beste die we ooit hebben gehad, maar gewoon prima. Wat ik erg jammer vond is dat de kip in de Tori Iso koud was (wellicht zo bedoeld, maar nooit eerder ervaren elders). Iets van extra bijgerechten (noodles) zou erg welkom zijn om ook met een gezin met kinderen wat variatie te kunnen aanbrengen.

Mariska
2 oktober 2021

Heel lekker! Vers, goed, en sneller bezorgd dan verwacht. Bedankt!

Cees
27 september 2021

Keurig op tijd bezorgd en weer van uitstekende kwaliteit

Els
24 september 2021

Altijd heerlijke sushi!

Sjoukje
18 september 2021

Heerlijke sushi, super vriendelijke mensen, top service

Melanie
3 september 2021

Altijd even lekker en vers. Netjes verpakt, mooi opgemaakte bakjes.

Joyce
2 september 2021

Altijd vers, altijd goed, altijd heerlijk.

Emma
26 augustus 2021

Hele snelle bezorging en goede kwaliteit sushi. De softshell’s zijn mijn favoriet!

Kaltoum
14 augustus 2021

Deze sushi is echt ZO ontzettend lekker! Ik geniet gewoon van iedere hap! Alles heerlijk vers en heerlijk van smaak. Voor mij echt geen betere sushi in Dordrecht dan deze! Vanmiddag trouwens ook voor het eerst een bubble tea genomen bij dit zaakje in het centrum, echt aan te raden, lekker fris!

Jacqie
10 augustus 2021

Top!!! Nog nooit niet geweldig geweest

W.Hopma
10 augustus 2021

Het was erg lekker. Maar 1 minpuntje er zat deze keer maar heel weinig wasabi bij. Dat vond ik jammer.

Corine
7 augustus 2021

Goede kwaliteit en weer heerlijk gegeten.

Truus
30 juli 2021

Zoals altijd was de sushi weer zalig en de mensen daar zijn erg klantvriendelijk!

Michiel
23 juli 2021
Truus
22 juli 2021

Het was weer heerlijk.

Bakker
21 juli 2021

Snelle bezorging - heerlijke verse poke bowl!

Tessa
14 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi bowls en sushi! Wij bestellen nooit meer ergens anders

JT
14 juli 2021

Kwaliteit; lekker vers en super lekker. Ik had de Poke bowl zalm en tonijn.

Robin
11 juli 2021

Heel lekker, heel goed op mijn allergieën gelet , ik heb echt genoten van het eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Ruth
11 juli 2021

Altijd heerlijk!

Eva
4 juli 2021

Beste verse sushi van Dordrecht en zoals altijd keurig op tijd bezorgd. Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
30 juni 2021

Heerlijk gegeten, zalige sushi!

TSK
26 juni 2021

Heerlijke sushi keurig op tijd bezorgd.

Marianne
25 juni 2021

Prima. Goed eten en op tijd klaar

Jacqie
24 juni 2021

Top zaak!

Jeroen Platteschorre
20 juni 2021

Heerlijke sushi gegeten

Amy
19 juni 2021

Zoals altijd was het heerlijk en vers!

Anne Ruth
18 juni 2021

Altijd heerlijke verse sushi, aanrader!!!!

Christine
16 juni 2021

De zalm was erg vers, de tonijn wat minder, maar algemeen zijn jullie mijn eerste keuze voor sushi

Arjan
14 juni 2021

Zoals altijd uitstekende kwaliteit sushi!

Michiel
13 juni 2021
Miranda
4 juni 2021

Heel erg jammer dat de soja saus vergeten is.. zeker bij een bestelling van 75 euro.. zonder sojasaus is de bestelling niet compleet..

Marjan
27 mei 2021
Anoniem
24 mei 2021

Heerlijk verse sushi; mooie stukken vis, goed van smaak en formaat. Beste Sushi in Dordt als je het mij vraagt. Aangegeven bezorgtijd per mail was een uur, echter véél eerder afgeleverd, ruim binnen het uur bezorgd. Enige minpuntje: de bezorgkosten. Deze zijn standaard, hoewel je al snel een behoorlijke uitgave doet. Vanaf een x bedrag (drempelbedrag) zou een bestelling in mijn optiek zonder bezorgkosten moeten zijn.

Gijs
24 mei 2021

De sushi was weer erg lekker. Het is te merken dat de sushi met aandacht gemaakt is. Ook de bezorging was weer prima. We bestellen vaker en tot nu toe nog iedere keer goed bevallen.

Edwin
23 mei 2021

Erg lekker en snel geleverd

Britt
23 mei 2021

Zoals altijd lekker snel bezorgd, en vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten, alles vers en goed van smaak. Ik bestel hier heel graag, lekkerste sushi van Dordrecht als je het mij vraagt.

Jacqie
22 mei 2021

Perfect, alles vers gemaakt!! En bezorgd binnen de aangegeven tijd. Top tent.

Kuiper
20 mei 2021

Verse en heerlijke sushi!

Lisa
18 mei 2021

Beste sushi van Dordrecht! Het is altijd op tijd klaar en je proeft gewoon écht het verschil. Ik kom hier vaker terug en raad het iedereen aan

Marjolein Jonkheer
18 mei 2021

Het was weer snel bezorgd en natuurlijk weer heerlijke sushi en pokebowl!🍱🍤🍣🥗

Joep
16 mei 2021
Jacqie Ven
14 mei 2021

Heerlijk!!! Vers gemaakt en super snelle service

L. Boom
14 mei 2021

Lekkere en versbereide sushi. Online bestellen was erg makkelijk en het afhalen ging erg vlot.

Marion Oomens
13 mei 2021

De sushi was heerlijk. Sushi die bezorgd wordt, moet natuurlijk verpakt worden. Ik vroeg me af of al het plastic al gerecycled is of gerecycled gaat worden. Vanuit duurzaamheidsoverwegingen is het wellicht beter het plastic decoratiegras niet meer bij te voegen.

Lydia
13 mei 2021

Het was heerlijke sushi, goede kwaliteit! De bezorger was stipt op het afgesproken tijdstip.

Lizanne
10 mei 2021

Beste pokébowl ooit!

Jordi
10 mei 2021

Was echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
8 mei 2021

Was lekker en eerder dan aangegeven.

Hannah
7 mei 2021
Thijs
5 mei 2021

Super snel en super lekker, keer op keer :)

Edwin
5 mei 2021

Erg lekker en goede kwaliteit sushi

Wendy van Dijk
1 mei 2021

Wij vonden de tonijn sashimi ruiken en smaakte niet vers. Jullie maken alles vers na de order? Want de bestelling was zo snel geleverd. Dit ben ik niet gewend van jullie.

L. Glimmerveen
1 mei 2021

Yum! Waanzinnig lekker!

R. Stam
28 april 2021

Zelfs iets voor de afgesproken tijd bezorgd. Kwaliteit was prima.

Jacqie
27 april 2021

De beste sushi va dordt

Cor
26 april 2021

Heerlijke pole bowl

Kim
26 april 2021

Was weer heerlijk!!

Erwin
26 april 2021

Beste sushi van Dordrecht en omstreken. Eenvoudig bestellen, altijd super vriendelijk en keurig volgens afspraak bezorgd. Zeer tevreden! Wederom dank voor een heerlijk diner!

Martin
26 april 2021

Lekkere elke dag verse gemaakt sushi dat proef de ook

Dave
25 april 2021

Sushi smaakte goed en was van uitstekende kwaliteit. Ook lag de bestelling precies optijd klaar!

Anna
18 april 2021
Vanessa Bernhart
7 april 2021

Lekker vers, goede kwaliteit. Sushi zoals het bedoeld is.

M. W.
6 april 2021

De lekkerste pokébowls van Dordrecht. Vis is altijd vers, bezorging op tijd en vriendelijke bezorgers.

Harm
4 april 2021

Lekkere pokebowl!

Anne Ruth
4 april 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten! Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
2 april 2021

De beste authentieke sushi van Dordrecht

Michiel
28 maart 2021
Walpurga Wilhelmus
28 maart 2021

Ondanks de enorme drukte werd mijn grote bestelling op zaterdagavond snel en vers van het mes bereid. Genoten. Wij worden een vaste klant!

Marcel
21 maart 2021

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasmin
20 maart 2021

Topppp

Karin
19 maart 2021

Super lekker, goede kwaliteit vis, mooi opgemaakt, alsof je uit eten bent.

Lizanne
17 maart 2021
Truus Wagenaar
13 maart 2021

Zoals altijd zalige Sushi!

Jacqie
11 maart 2021

De beste sushi van dordt. Normaal neem ik altijd een pokebowl (die heerlijk is). Ik dacht nu neem ik eens sushi, geweldig! Rijst perfect, verse vis, geen nep tonijn. Topzaak en super vriendelijke moeder en zoon (denk ik). Staan alles vers te maken.

Annet
7 maart 2021

Dit was tot nu toe de lekkerste berzorg-sushi die ik heb gegeten, twijfelde over de prijs maar die was het eten meer dan waard !!! YUMMIE!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber Wagenaar
6 maart 2021

Wederom zulke lekkere verse Sushi, zeer klantvriendelijk zijn ze daar!

Argo
4 maart 2021

Heerlijk verse sushi, dat proef je meteen! Krokante garnalen, sushirijst precies goed en warme bijgerechten zijn ook gewoon warm bij bezorging. Absoluut de lekkerste sushi van dordrecht!

Melv
27 februari 2021

Snel veel eerder dan de verwachte tijd

Marjolein Jonkheer
26 februari 2021

Heerlijj, zoals altijd. Ook weer razendsnel bezorgd. Super!!🍣🍱

Schipper
21 februari 2021

Goede smaak! Snelle bezorging.

diane
19 februari 2021

De sushi was erg lekker, de zoet zure komkommer was niet echt vers. De vorige keer was dat juist zo lekker knapperig! Het werd binnen mum van tijd bezorgd. I ♡ de crispy ebi fry!

Michiel
7 februari 2021

Precies op tijd en lekker als vanouds!

Jan Malschaert
6 februari 2021

Beste sushi die ik tot nu toe op heb. Misschien net iets duurder, maar elke cent waard!

Jacqie
5 februari 2021

Beste pokebowl in dordt!!!! En natuurlijk ook de vers gemaakte sushi

Teka
4 februari 2021

Erg lekkere sushi, duidelijk vers bereid. Wél prijzig. Minimum (excl. bezorgkosten) bestelbedrag €25 best hoog voor 1 persoon.

Reactie van Sushi-Sushi

Beste Thea, om te beginnen zijn we zeer blij dat u genoten had en dat willen we ook zo blijven hanteren met onze kwaliteit. Voor het afhalen hanteren we geen minimum bedrag. Als u de volgende keer bestelt, voer bij kortingscode 15jaar in, dan betaalt u namelijk geen bezorgkosten. Met vriendelijke groet, Sushi-Sushi Dordrecht

Marjolein Jonkheer
2 februari 2021

Het was weer heerlijk! En supersnel bezorgd!

Suzanne
31 januari 2021

Erg goed, vers en lekker. Goede service

Amy
30 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd lekkere en verse sushi!

Diane
28 januari 2021

Met mijn dochters heerlijk gegeten van de verschillende sushi's, zoetzure komkommers en we werden er allemaal erg blij van! Supersnel bezorgd. Aanrader!

Lizanne Monster
25 januari 2021
Scholtes
20 januari 2021

Erg lekkere Pokebowl s. De sushirijst is goed en ook goed klaargemaakt . Wij zullen vaker bij jullie gaan bestellen

geesken bloemendal
20 januari 2021

het was heerlijk, gevarieerd, alleen leek de rijs van maki niet heel versa, maar was wel lekker

Jeroen
18 januari 2021

Heerlijk en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
16 januari 2021
margreet
15 januari 2021

het was echt lekker

Gerco Rosbeek
9 januari 2021

Geweldig als altijd, op tijd bezorgd en vooral heel goede kwaliteit van het eten

F. Heilema
5 januari 2021

Keurig netjes verzorgd er keurig op tijd bezorgd. En nog lekker ook. Wat wil een mens nog meer?

J. Vlasblom
30 december 2020

De Pokebowls waren weer heerlijk en altijd een supersnelle bezorging. Wij zijn fan!

Evelien Stoppelenburg
26 december 2020

Heerlijke sushi. Top kwaliteit

Raymond
25 december 2020

Sushi is vers en goed 👍👍👍

Cornelis Kleingeld
24 december 2020

Geweldig lekker en altijd verser dan vers.. echte aanrader Sushi Sushi!

Lizanne
7 december 2020
Amy
27 november 2020

Snelle bezorging en als altijd heerlijk sushi!

Yasmina
26 november 2020

Heerlijke sushi, van echte kwaliteit. Zoals het hoort! VIJF STERREN waardig! En ze waren ook nog eens sneller dan de aangegeven tijd.

Anoniem
26 november 2020

Goed

truus wagenaar
21 november 2020

Altijd heerlijke Sushi en aardige mensen die het maken! Vooral de spicy tuna, heerlijk met verse tonijn!

margreet
20 november 2020

heel erg lekker en lekker vers goede bezorging en op tijd

Anna
18 november 2020

Altijd prima! Groetjes

Raymond
17 november 2020

De beste sushi van Dordrecht 🍣🍱

Ko De Leeuw
16 november 2020

Perfecte maaltijd echter administratief wel een dingetje. Heb voor meer dan € 25 besteld en toch bezorgkosten moeten betalen

Reactie van Sushi-Sushi

Beste Ko, Het is inderdaad dat bij ons een bestelling boven de € 75,00 geen bezorgkosten wordt berekend met een bedrag van minimum € 25,00. Mijn excuses hiervoor vanwege de kassaverwerking niet automatisch werd verrekend. Nu moet het correct zijn met de kassaverwerking met de bezorgkosten. Wit u bij de volgende bestelling uw opmerking alsnog doorgeven, dan verrekenen we met uw vorige bestelling omtrent de bezorgkosten. Alsnog bedankt voor uw begrip en dat u, uw beoordeling ons zo optimaal beoordeelt. Tot snel weer, Groet Sushi-Sushi Dordrecht

margreet
15 november 2020

goede bezorging en het was erg lekker

Matt
13 november 2020

Beter dan de rest

Marianne
11 november 2020
Martine
6 november 2020

Heerlijke sushi en vriendelijke, nette service!

Anne
3 november 2020

Heerlijke zachte zalm en kwalitatief erg goede sushi met merkbaar verse ingrediënten. Ik heb enorm van mijn bestelling genoten en zal zeker vaker bestellen!

Anoniem
31 oktober 2020

Beste sushi uit Dordrecht!

Diane
30 oktober 2020

De bestelling werd echt supersnel bezorgd, ik wist niet dat het zo snel kon! De sushi was weer erg lekker!

Diane
25 oktober 2020

Jeetje wat heb ik superlekker gegeten! Echt geniaal goede sushi, ze waren echt zoo vers, jammieeeee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Jonkheer
23 oktober 2020

Superlekkere sushi en pokebowl. Heel snel bezorgd. Geweldige zaak!

Overweel
23 oktober 2020

Om eerlijk te zijn waren we dit keer wat minder tevreden. Aan de tonijn zat een vreemd bijsmaakje, zowel in de maki als de sashimi. Niet echt lekker helaas.

Anoniem
21 oktober 2020

Zeer snelle bezorging, maar belangrijker heerlijk verse sushi!

Gaby
19 oktober 2020

In 1 woord: verrukkelijk! De beste sushi in Dordrecht !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 oktober 2020

Lekkerste sushi in Dordrecht!

Tessa
18 oktober 2020

Heerlijk sushi bowls die nog warm waren toen ze aankwamen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AY
16 oktober 2020

Super kwaliteit sushi, wel wat prijzig maar graag over voor verse sushi. Er ging iets mis met de bestelling netjes opgelost door de eigenaar. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Lizanne
10 oktober 2020
Marion
6 oktober 2020

Heerlijke sushi.

Peter
4 oktober 2020

Het was echt heerlijk en perfect op tijd! 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
1 oktober 2020

Heerlijk vers en snelle bezorging l.

Arlee
16 september 2020

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Joost Bakker
13 september 2020

Snel bezorgd, prima prijs-kwaliteit verhouding

Tessa
4 september 2020

Het was net zoals altijd heerlijk! De rijst nog een beetje warm en de sushi lekker knapperig!

Laura
29 augustus 2020
Diana
29 augustus 2020

Was lekker, vers en snel in huis.

Vliet
23 augustus 2020

Uitstekende verse sushi en bezorging is keurig! Ik heb nu 3 keer besteld en iedere keer zijn we enorm tevreden! Dankjewel :)

Sharina
22 augustus 2020

Goede service en de sushi was echt heerlijk! Zeker een aanrader.

JT5
21 augustus 2020

🍣🍤🏆

Amy
20 augustus 2020

Vooraf besteld en het stond al klaar toen ik het op ging halen. Het was, zoals altijd, heerlijk!

Gerco Rosbeek
18 augustus 2020

Zeer goede sushi, vers, prima gemaakt en uistekende smaak, precies op de minuut bezorgd en de box mooi opgemaakt, met ruim voldoende soyasaus, wasibi en chopsticks

Bloemendal
9 augustus 2020

Heerlijk gegeten,

Frans Timmermans
8 augustus 2020

Zoals altijd heerlijk vers ensmaakvol

Jolanda
5 augustus 2020

Aanrader. Super vers

A.glimmerveen
1 augustus 2020
Michiel
25 juli 2020

Heerlijk zoals altijd en razendsnel bezorgd!

Gabriela
25 juli 2020

De lekkerste Sushi! Heerlijk gegeten.

Slagboom
24 juli 2020

Super lekker, bezorging op tijd en vriendelijke bezorger.

Minos
24 juli 2020

beste sushi plek die ik ken. De kwaliteit en versheid is echt uitstekend. Wij bestellen regelmatig en zijn altijd weer verrast hoe lekker het is.

Timmermans
24 juli 2020

heerlijk, zoals altijd. Vandaag een poke bowl. En losse pittige zalm sushi rolletjes met avocado. Was weer heerlijk.

Badtiaan
17 juli 2020

Vandaag eens laten bezorgen in plaats van afhalen. Kwaliteit is super! Toch geen andere sushi winkel in de buurt die hieraan kan tippen!

JT5
11 juli 2020

Heerlijk. Je proeft dat het vers is klaar gemaakt.

Michiel
29 juni 2020
Kim Westerman
29 juni 2020

De sushi was heerlijk! Eten was ruim op tijd en er was voldoende wasabi en soja saus. Nogmaals, we vonden het allemaal super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Jonkheer
18 juni 2020

het was weer overheerlijk! Lekker vlot bezorgd ook!

Lynn Lemeer
13 juni 2020

Heerlijk verse sushi en bezorging netjes op tijd en vriendelijk

Marjolein Jonkheer
9 juni 2020

het was wederom heerlijk. Bovendien mooi op tijd bezorgd. Super!

Michiel
9 juni 2020

Alle Sushi zaken in Dordt al meerdere malen geprobeerd, maar Sushi-Sushi is gewoon de beste. Nadeel was altijd het niet kunnen bezorgen, maar dat lijkt nu ook opgelost, dus voor ons niet anders meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
6 juni 2020

Wij halen onze sushi hier al jaren. Heerlijk! En nu voor het eerst laten bezorgen. Onze bestelling kwam drie kwartier eerder dan verwacht, dus wij waren dubbel blij!

Hoekmeij
4 juni 2020

Zeer snelle bezorging en lekker vers!

NMB
1 juni 2020

Fantastische sushi en super dat er nu ook bezorgd wordt. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Jonkheer
31 mei 2020

Heerlijke sushi, precies op tijd bezorgd. Doen we zeker nog eens!

Con
24 mei 2020
Donna
18 mei 2020

Súper lekker en goeie service!!

Alice
17 mei 2020

Zo heerlijk gegeten. Alles knapperig en vers. Zrlfs de tempura garnaal in de sushi was nog warm van het verse afbakken. Top ! Voor herhaling vatbaar!

Laura van der Geer
17 mei 2020

Beste sushi in Dordrecht! Super vers en dat proef je. Alleen jammer dat ze de kinderstokjes verkopen als Disney en dat het geen Disney is. Maar verder top

Ellen
14 mei 2020

Zeer goede kwaliteit en smaak. Zeker de moeite waard om te proberen.

H van Ham
10 mei 2020
Jur
7 mei 2020

Binnen het half uur stond de bezorger voor de deur. De sushi en sashimi waren prima, zoals we van sushi-sushi gewend zijn.

A.glimmerveen
30 april 2020
P.J
28 april 2020

erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charline
19 april 2020
Marc
13 april 2020

Altijd goed en vers bij Susi Sushi👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
12 april 2020

Heerlijke sushi (zoals altijd) en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Mvz
11 april 2020

Makkelijk bestellen en betalen. Snel gebracht en op afstand aangegeven. Super lekkere sushi en poke bowl. Voor herhaling vatbaar!

Arendt's Fan
8 april 2020

Voortreffelijk! De sushi en de poké bowls waren ontzettend vers. Enorm van genoten. Een website die goed werkt. De bestelling stond op het afgesproken moment klaar. Niets veranderen aan deze sushikwaliteit en service :-).

L.Franke
6 april 2020

Gewoon zoals het hoort te zijn. Super vers, mooie smaken, en vriendelijk personeel. Een voorbeeld voor hoe het zou moeten zijn.

Ingrid
5 april 2020

Beste sushi! Altijd vers en lieve mensen! Zeker een aanrader!

Shai
31 maart 2020

De beste sushi in omstreken, uitmuntend!

Frans Timmermans
28 maart 2020

Altijd uitstekende verse producten en excellent bereidt. Goede bezorging. Aanbevelends waardig

SvM
28 maart 2020

Keurig op tijd. Heerlijk gegeten. Vooral de Pokébowl!

Mark
27 maart 2020
margreet
26 maart 2020

het was weer erg lekker

Masha Pieterman
26 maart 2020

Superrr schoon en vooral heerlijke Sushi en vriendelijke personeel

Eric
21 maart 2020

Heel goede kwaliteit, handgemaakte sushi, vers gemaakt, zoals het hoort. Echt heel wat anders (veel beter) dan die fabrieks of ander massa productie van die vele zogenaamde "sushi" points en zo.

margreet
20 maart 2020

het was erg lekker en het was smaakte erg goed en lekker vers de bezorging was op tijd