Beoordelingen van Sushi-Sushi Dordrecht

Recente recensies

5.0
Marjolein Jonkheer
14 april 2024

Zoals altijd weer heerlijke sushi. En zelfs een gerecht als cadeautje! Heel lekker allemaal!

CV
14 april 2024

Perfect! Beste sushi van dordrecht en omstreken

Ronnie V
29 maart 2024

supervers en superlekker !!!!

Ron
14 maart 2024

.

Scholtes
10 maart 2024

Deze keer vonden wij de pokerbowl helaas minder lekker. De bijbehorende groenten en vruchten is ok maar de rijst is minder goed. Ik vraag me af of t sushi rijst werd gebruikt of een gewone rijst. Vorige keren was de (sushi) rijst veel beter. Jammer

Reactie van Sushi-Sushi

Beste heer Scholtes, Bij de pokebowl hoort er absoluut geen gewone rijst in te zitten, al jaren maken we gebruik van de beste kwalitatieve sushirijst van hetzelfde merk voor de pokebowl en dat gaan we zeker ook niet veranderen. U had op dat moment direct contact met ons kunnen nemen, zodat we direct weten waar het aanligt voor een eventuele oplossing. Dank voor uw mededeling en we zullen hier alsnog alert zijn.

Simon To
10 maart 2024

Prima, zo stipt op tijd.

Jacqie
19 januari 2024

Zoals altijd, heerlijk!!!

Van Valen
18 januari 2024

Was weer helemaal top en keurig op tijd (zelfs kwartier vroeger dan voorspeld)

Amber Dons
15 januari 2024

Altijd de lekkerste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 januari 2024

Ik had onlangs het genoegen om bij Sushi-Sushi in Dordrecht te bestellen en ik ben absoluut tevreden met mijn ervaring. De sushi was uitzonderlijk vers en smaakvol. Vooral de pittige sushi sprong eruit – een perfecte balans van smaak en kruiden die elke hap onvergetelijk maakte. De presentatie was ook indrukwekkend, wat de algehele eetervaring versterkte. Ik waardeer de snelle service en de aandacht voor detail. Kortom, een geweldige maaltijd die ik zeker aanbeveel aan elke sushi-liefhebber!

Moerland
6 januari 2024

De beste sushi in Dordrecht en omstreken! Altijd kwaliteit en altijd op tijd. Iedere 💶 waard!

Aaron
24 december 2023
Amber Dons
22 december 2023
Martijn Mol
6 december 2023

Altijd top

RL
1 december 2023
Evie
29 november 2023

Altijd vers en super snelle, vriendelijke bezorging!

NV
29 november 2023

Lekkere sushi, steeds van dezelfde goede kwaliteit. Top.

Corine
26 november 2023

Heerlijk, het smaakte voortreffelijk, goede kwaliteit en nog wat extra cadeau gekregen.

Marjolein Jonkheer
26 november 2023

Het was weer heerlijk! Dit is echt de allerbeste sushi van Dordt en omstreken. Bij onze bestelling nog een grote portie sushi cadeau. Leuke en lekkere verrassing. Bovendien heel snel bezorgd! Top

Dim
23 november 2023
Annabel Valkman
9 november 2023

Super lekker en heel snel bezorgd! Altijd weer fantastisch!

Hilde
4 november 2023

Heerlijke sushi, vers bereid, mooi gepresenteerd en genoeg voor 2 personen. En twee lekkere extraatjes gekregen! Op tijd klaar en vriendelijke mensen.

Cees
30 oktober 2023

De beste sushi van Dordrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andres
27 oktober 2023
Timmermans
26 oktober 2023

Zoals altijd heerlijk,bedankt voor de extra cadeau sushi :)

Phil
21 oktober 2023

Always very fresh, and fast delivery.

Ron
18 oktober 2023

Heerlijke pokebowls en keurig op tijd

Marjolein
6 oktober 2023
Kenny
3 oktober 2023

Altijd goed!

Aimee Colson
23 september 2023
S
21 september 2023
Ron
18 september 2023

Zoals altijd erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
17 september 2023

Altijd heerlijke verse tonijn in de sushi, dat is niet overal❤️

Jacqie Ven
9 september 2023

Verse vis, perfecte rijst dus heerlijke sushi. Het was weer top en ook nog hele vriendelijke mensen!

Amber
29 juli 2023

Lekkerste sushi!!

Else Onderdelinden
28 juli 2023

Op tijd klaar, vers en heerlijk!

Suzanne
26 juli 2023

Heerlijk vers, smaakte zalig en bestelling stond perfect op tijd klaar!

de Vries
26 juli 2023
Ivo
26 juli 2023

Zoals altijd weer heerlijk, beste sushi van Dordrecht

Ron
29 juni 2023

We hebben jullie formule al een paar keer bij mijn dochter in HIA gedaan: ook in Dordrecht is de kwaliteit van al het bestelde PERFECT!!! De bezorging kon ook niet beter: jullie bezorger was EXACT!!! op het beloofde moment aan de deur. We gaan Sushi Sushi nu dus ook in Dordrecht vaker bestellen!!! De presentatie is uitstekend en ook de gratis extra sushi zijn iedere keer weer een zeer aangename verrassing.

Edmond Jaspar
18 juni 2023

Goede smaak, goede kwaliteit, voor herhalng vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushi master
4 juni 2023
R .Engels
3 juni 2023

Altijd super lekker Beste sushi van Dordrecht en omstreken

Rodney
3 juni 2023

Top goede verhoudingen en met zeewier in de Bowl. Hopelijk is volgende net zo goed als deze!

Britt
31 mei 2023

Zoals altijd, heerlijk vers en snel bezorgd. Ik bestel nooit meer ergens anders :-)

Andres
27 mei 2023

Valt niets te verbeteren, het is pure perfectie. Smaak, kwaliteit en extra's altijd top!

Andres
20 mei 2023

Wat ons betreft de beste en verste Sushi van Dordrecht e.o.

Maartje
19 mei 2023

Lekkere sushi! Leuk een klein extraatje bij de bestelling

Arjan van de Merwe
19 mei 2023

De beste sushi van Dordrecht!

Bianca
19 mei 2023

Was echt weer lekker !

Josyanne
14 mei 2023

Netjes op tijd en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenny
14 mei 2023

Nieuwe favoriet. Hoge kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber Dons
13 mei 2023

Beste sushi in Dordrecht!

Leticia Suzuki
11 mei 2023

Ik vind tuna niet so lekker. Kunnen heb en optie voor keuze zalm dan tuna. Of een optie of Zalm box voor twee. Daar was geen gember en citroen, ik hou van gember ding en citroen. Maar alles lekker hoor.

Kenny
6 mei 2023

Heerlijke pokebowl, goed gevuld, veel variatie. Vriendelijke bezorger. Top!

Ronald V
5 mei 2023

supervers en beter dan de rest!

Marta
5 mei 2023

Altijd vers en een goede menu :)

johan Vliet
27 april 2023
Annet Arntzen
25 april 2023

Heel erg goede sushi! In Dordrecht krijg je geen betere 😊 Besteld vroeg in de middag en precies op tijd geleverd. Dankjewel!

An
24 april 2023

Altijd lekker vers en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JvO
20 april 2023
Truus
20 april 2023

Weer heerlijk genoten van de zalige Sushi, vooral met de verse tonijn, heerlijk. De meeste restaurants gebruiken geen verse tonijn, dat maakt dit juist zo lekker. Dus blijf het zo maken.

Chris
19 april 2023

Uitstekende service, heeeeeelijke sushi, de beste van Dordrecht en zeer attente medewerkers! Aanrader!

Daan
19 april 2023

zoals altijd is de kwaliteit top, de beste producten en bezorging keurig op tijd zoals steeds

Ton Verver
18 april 2023

Yaki Tori stokjes waren koud. Rest perfect.

Reactie van Sushi-Sushi

Beste Ton, Op onze bestel site staat er duidelijk aangegeven dat u de Yakitori moet opwarmen en tevens hadden we speciaal de vermelding ook op de verpakking opgeplakt . Alsnog hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Bianca
16 april 2023
Paul Werkhoven
14 april 2023

De beste in Dordrecht. Super vers. Kwaliteits ingrediënten.

Arjan
3 april 2023

Lekkerste sushi in dordrecht....

Rachel
2 april 2023
Monique Moll
2 april 2023

Alles vers , netjes verpakt. Keurige bezorger en supersnel!!

Dimitri
2 april 2023
Nathalie Bruens
29 maart 2023

Precies op tijd en super lekkere pokebowls

Willemien Hopma
25 maart 2023

Het was weer goed en erg lekker !

Maarten Boer
20 maart 2023

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. VLASBLOM
19 maart 2023

Beste Sushi van Dordrecht, altijd een feestje om te mogen ontvangen!! Dus heerlijk en een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan van de Merwe
19 maart 2023

Zoals altijd geweldig!

Sluimer
18 maart 2023
Nimo
12 maart 2023
Rob
10 maart 2023
Jacqie Ven
10 maart 2023

Super snel bezorgd. Lekkerste van dordt! En hele vriendelijke bezorger. Wil je echt verse sushi, dan moet je hier bestellen

Francisca Helena de Graaff
17 februari 2023

Zoals altijd heerlijk. Top!

Phil
15 februari 2023

Always some of the best sushi we get delivered.

EAK
15 februari 2023
Dordrecht
12 februari 2023
Vince
11 februari 2023
Gabriela
11 februari 2023

De lekkerste sushi, altijd vers.

Iris
10 februari 2023

Jullie hebben de lekkerste sushi en pokébowls!

Truus Wagenaar
6 februari 2023

Deze suzhi is altijd het lekkerste die je kunt eten, en ook heel vriendelijke bediening❤️

Wilma
4 februari 2023

De beste sushi die ik ooit heb gegeten. Snelle levering, aardige bezorger en ook nog eens een gratis extra doosje erbij. Top!

Marlies
28 januari 2023
Martin
26 januari 2023
Adri
23 januari 2023

Erg lekker, jammer dat het zo duur is, anders had ik het zeker vaker laten komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi-Sushi

Beste Adri, We maken gebruik van de beste kwaliteit vis, ingrediënten en vakbekwaamheid die we reeds 16 jaar hanteren. Tegenwoordig verkoopt bijna iedereen sushi en er zit heus een groot verschil in. Goedkoper kunnen we ook hanteren als we het willen door middel de prijzen te vechten, maar dat doen we liever niet na 16 jaar. We willen de kwaliteit en kwantiteit zo goed mogelijk behouden. Kortom: “men betaalt ervoor en men krijgt ook absoluut gegarandeerd de kwaliteit terug”. Toch alsnog bedankt voor uw positieve beoordeling.

Liza
17 januari 2023
Wolvekamp
2 januari 2023

Heerlijk Vers Sushi ziet er mooi uit Op tijd klaar

margreet
2 januari 2023

het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
28 december 2022

Alles smaakte heerlijk en ook de bestelling werd keurig op tijd bezorgd.

Dimitri
24 december 2022

Is altijd genieten van deze sushi. Is altijd van uitstekende kwaliteit en smaak. Bestel hier graag, de beste sushi van Dordrecht.

Kal
23 december 2022

Het was weer heerlijk! En heerlijk vers, zoals altijd. En superlief dat we iets extra's bij de bestelling kregen! Dank u wel!

Hebk
19 december 2022

We hebben heerlijk gegeten. En de bezorging vond eerder plaats dan beloofd was. Gewoon top als je bedenkt dat het toen ijzelde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Jonkheer
17 december 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en snel bezorgd. Zelfs nog enkele extra sushi's!